Home Een kijkje nemen Prijzen Entingen Openingstijden Links Contact

Entingen

Om infectie of virusziekten te voorkomen is het verplicht uw huisdier tegen de op dat moment voorkomende ziekten minstens 10 dagen voor opname in ons pension door een dierenarts te laten behandelen. Deze enting is de zgn. cocktailenting welke een jaar geldig is. Van deze enting maakt de dierenarts een aantekening in het vaccinatieboekje. Daarnaast wordt geadviseerd uw hond te laten behandelen tegen kennelhoest. Entingboekjes moeten gelijktijdig met het brengen van uw huisdier afgegeven worden. Zonder geldige enting geen toegang tot ons pension.

Aansprakelijkheid

Wij stellen alles in werking om uw huisdier verantwoord te huisvesten en te verzorgen, toch kunnen wij geen aansprakelijkheid voor ziekten of schade veroorzaakt door of aan pensiondieren voor onze rekening nemen. Uit ziekten voortvloeiende (dierenarts)kosten zijn altijd voor rekening van de cliŽnt.

Medicijnen en hygiŽne

Indien uw huisdier medicijnen of de pil gebruikt, neemt u deze dan gerust mee, zodat wij tijdens uw afwezigheid voor een juiste toediening kunnen zorgdragen. Ongecastreerde katers kunnen wij i.v.m. stankoverlast niet toelaten.

Voeding en aandacht

Alle pensiondieren kunnen rekenen op een pension dat geleid wordt door vakbekwame mensen met hart voor dieren, die dag en nacht zorgen voor het welzijn van hun gasten. De voeding bestaat uit een gevarieerd hoogwaardig honden- en kattenvoer. Natuurlijk houden wij met speciale voedingswensen rekening.

Het zal u bij de openingstijden zijn opgevallen dat we voor het brengen, halen en reserveren tijden in acht nemen. Dit hebben wij bewust gedaan, zodat we verder ongestoord onze volledige aandacht kunnen besteden aan het verzorgen van uw huisdier in de ruimste zin des woord. Iedere dag worden alle verblijven grondig gereinigd. Geregeld worden de huisdieren geborsteld en op de speelplaats gezet. In de werkbespreking worden alle zaken uw huisdier aangaande besproken. Indien noodzakelijk wordt er actie ondernomen.